Kredi

4000 TL Maaşa Kredi Veren Bankalar

4000 TL Maaşa Kredi Veren Bankalar hangileridir? 4.000 TL maaş aldığımda ne kadar kredi alırım? 4.000 TL maaş alanlar nasıl kredi başvurusu yaparlar? En fazla ne kadar ihtiyaç kredisi alırım? Sizlere bu yazımızda 4.000 TL maaşınızla hangi bankalardan ne kadar kredi alacağınız hakkında bilgiler vereceğiz.

Ülkemizdeki bankalar başvuru yapacağınız kredi çeşidine göre sizlere bir limit belirlerler. Bu limitler öncelikle kredi notunuza göre daha sonra da gelirinize göre değerlendirilmektedir. Kredi notunuz kötüyse bankalardan kredi başvurusu yapamazsınız. Kişilerin en çok başvuru yaptıkları kredilerden birisi de ihtiyaç kredileridir. İhtiyaç kredilerinden sizlerde yararlanmak istiyorsanız öncelikle banka kredi skorunuzu bilmeniz gerekiyor. Banka kredi skoru uygun olan müşterilerden bankalar daha sonra gelirlerine bakacaklardır. Geliriniz yüksekse bankalardan bu gelirlere göre krediler alabilirsiniz. 4.000 TL maaşa her banka kredi verir. Ama uygun faizlerle kredi arıyorsanız aşağıdaki bankalardan başvuru yapabilirsiniz.

  • Ziraat Bankası
  • VAkıfbank
  • Denizbank
  • Halkbank
  • İş Bankası
  • Garanti BBVA
  • Akbank
  • QNB Finansbank
  • ING
  • TEB ve CepteTEB

4000 TL Maaşla Ne Kadar Kredi Çekebilirim?

Günümüzde artan ihtiyaçlar neticesinde acil nakit gereksinimlarının karşılanmasında banka kredi kartları ve kredileri çoğunlukla başyaralanan yöntemdir. Çekebileceğiniz kredi miktarı ev hanesinin toplam aylık gelirine bakılırsa belirlenmektedir.

Kredi çekebilmek için bankaya tertipli gelirinizi göstermek zorundasınız. Eğer uzun vadede kredi miktarını ödeyemeyeceğinizi yada ödemekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız, kredi çekmemenizi tavsiye ediyoruz. Eğer ki kredi taksidini ödeyemeyecek olursanız, krediyi almış olduğunız banka hakkınızda yasal işlem başlatacak ve bunun sonucunda haciz cezasına çarptırılabilirsiniz.

Maaşıma Göre Alabileceğim En Yüksek Kredi Nasıl Olur?

Birçok ferdin merak ettiği bit mevzu olan maaşa göre ne kadar kredi çekilebileceğinden bahsedeceğiz. Kredi çekerken ferdin-hane halkının aylık geliri ve ödemekte olduğu diğer kredi ve krediler göz önünde bulundurulmaktadır. Bireyin kredi çekmeden önce aylık gelirini, eğer ek tertipli gelirleri varsa onları da bankaya göstermek zorundadır. Kredi çekmek istiyorsanız, bankalar krediye başvuran kişinin maaşının en çok %70’ine kadar aylık taksit meblağına izin verebilirler. Çekebileceğiniz en fazla kredi miktarı kredi notunuzla doğru orantılıdır. Kredi başvurusu yaptığınızda müracaat yaptığınız banka son 5 yıldaki kredi taksidi ve ödemelerinizi vakitında ödeyip ödemediğinizi kontrol eder ve buna gore bir kredi notu belirler. Kredi notunuz ne kadar yüksekse, çekebileceğiniz kredi miktarı da o kadar fazladır. Yüksek oranda kredi limiti vermeleri için krediye başvuran ferdin kredi notu çok yüksek olmalıdır.

OKU  Başvuru Yapan Herkese 3 Ay Ertelemeli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Verilecek

Aylık tertipli geliri 4000 Türk Lirası olan bir hane halkı yada kişinin vadesi 60 ay olan bir ihtiyaç kredisi çekeceği düşünülürse; ödeyebileceği aylık taksit meblağı maaşının %70’i olan 2800 Türk Lirası ile en çok 168.000 Türk Lirası kredi çekebilecektir. Eğer vadesi 120 ay olan bir konut kredisi çekecekseniz, yine maaşınızın %70’i olan 2800 Türk Lirası ile en fazlaca 236.000 Türk Lirası kredisi çekebilirsiniz. Yine de bankadan ne kadar kredi çıkacağı net olarak sadece banka şubelerinden öğrenilebilir. Vermiş olduğumuz rakamlar, tahmini ve yüzeysel verilerden yola çıkarak verdiğimiz rakamlardır. Size en doğru ve en garanti meblağı banka şubeleri yaptığı incelemeler sonucunda söyleyecektir.

Sizlere bu yazımızda 4000 TL Maaşa Kredi Veren Bankalar hangileridir bunlar hakkında bilgiler verdik. Sizde bu şekilde maaşınıza göre kredi çalışması yapabilirsiniz. Sormak istediklerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bize yazabilirsiniz. Sitemizdeki diğer kredi konularını da inceleyerek diğer bankaların başvuruları hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı