Kredi

5.000 TL Kredi Veren Bankalar 2021

5.000 TL Kredi veren bankalar hangileridir? 5.000 TL kredi başvurusu için şartlar nedir? 5.000 TL için kredi başvurusu için bankanın uyguladığı faiz oranları ve başvuru şartlarını sizler için araştırdık. Nakit ihtiyaçlarınızı gidermek için bankalardan kredi başvurusu yaparız. Türkiye’de ki bütün bankaların kendilerine özgü kampanyaları ve müşterilerine özel uygun faizli kredi başvuruları bulunmaktadır. Müşterilerde kendilerine uygun en düşük faizle veren bankaları araştırmaktadır. Yalnız bazı bankalar faizleri düşük olsa da kredi verme mevzusunda birazcık gaddar davranabiliyorlar. Özellikle 5000 TL şeklinde düşük miktarlı kredilerde en hızlı ve basit kredi veren bankaların araştırmasını icra eden müşteriler için hazırlamış olduğumuz bu yazımızda size uygun en rahat kredi veren bankaları listeledik.

Acil paraya ihtiyacınız varsa 5000 tl kredi veren bankaları inceleyebilirsiniz. Fazla bir miktar şeklinde gözükmese de ülkemizde bir çok birey bu krediyi kullanmakta ve 5 bin lira olan ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Sizler için 6 büyük bankanın faizlerini inceleyerek vade sayısı, faiz oranları, aylık taksit tutarı ve toplam geri ödemelerini hesaplama yapmış olduk ve karşılaştırdık. Örnek hesaplamaları ve bankaların isimlerini bu konudan inceleyebilirsiniz. Ayrıca kredi başvurusu yapmadan önce bankaların faiz oranlarını da incelemeniz sizin yararınıza olacaktır.

QNB Finansbank 5000 TL

QNB Finansbank kredi başvurusunda bulunulan bankaların her zaman en önderlik yapar. Çünkü yapmış oldukları reklamlarla ve kolay müracaat koşullarıyla müşterilerine anında ve hızlı çözümler sunmaktadırlar. QNB Finansbank’ın SMS kredi müracaat seçeneği ile anında kredi başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz. Üstelik krediniz onaylandığında evraksız bir şekilde bir tek kimliğinizle en yakın QNB Finansbank şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız ihtiyaç duyulan telefonunuzun mesaj kısmına gelip, TC Kimlik numaranızı 5030’a bildiri göndermeniz gerekmektedir. Kredi başvurunuzu yapmış olduktan sonrasında anında cep telefonunuza kredi sonucunuz bildiri gönderilecektir.

OKU  Garanti BBVA Taşıt Kredisi Nedir? Nasıl Alınır?
Kredi miktarı Vade sayısı Faiz oranı % Aylık ödemesi Toplam ödeme
5000 TL 24 ay 1,33 252 TL 6.057 TL
5000 TL 36 ay 1,33 183 TL 6.611 TL
5000 TL 48 ay 1,33 150 TL 7.195 TL

Denizbank 5000 TL 

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yaparak anında 5 bin kredi alabilirsiniz. Denizbank son zamanlarda yaptığı kampanyalarla özellikle emekliler olmak üzere bir çok kişiye kredi vererek kendi portföyüne çekmeyi başarmıştır. Sizde hızlı bir halde Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapabilir ve hızlı bir halde nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Bunun için yine cep telefonunuz üzerinden SMS kredi kampanyasına başvurabilirsiniz. Telefonunuzdan Kredim yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC Kimlik numaranızı 3280’e göndererek ne kadar kredi alabilirliğinizi öğrenebilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylandıktan sonrasında arzu ettiğiniz Denizbank şubesinden kredinizi yalnız nüfus cüzdanınızla kullanabilirsiniz.

Aktifbank 5000 TL 

Eğer kredi notunuz düşük ve yukarıda ki saydığımız bankalardan kredi alamıyorsanız N-kolay Kredisine başvuru yaparak kredi kullanabilirsiniz. ‘’herkese Kredi’’ çarpıcı sözıyla yola çıkan Aktifbank, kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler için N-basit kredi başvurusu kampanyasını çıkartmıştır. Bu krediye başvurmak istiyorsanız emekli iseniz PTT şubelerine ( Maaşınızı PTT üzerinden almanız gerekir ) çalışan iseniz n-kolay kredi başvuru sitesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Şubesiz bankacılık işlemlerini kullanan Aktifbank kredinizin onaylanması durumunda adresinize gelmiş olarak kredinizi kullandıracaktır. Kredi başvurusu için tıklayınız.

Akbank 5000 TL 

Son zamanlarda çıkan reklamlarla birlikte tercih edilen bankalardan biri olan Akbank, kredi başvurusunda bulunanlar için Akbank Direkt uygulaması ile birlikte ne kadar kredi alabileceğinizi anında size söylemektedir. Bu uygulama üzerinden yapılan başvurularda şubeye gitmeden anında onaylanan kredinizi hesaba aktarıp anında nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Eğer Akbank müşterisi değilseniz www.akbank.com sitesine girerek buradan kredi başvuru bölümünden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Krediniz onay alması durumunda telefonunuza onay mesajı gelecek ve bu mesajla birlikte 30 gün içersin de istediğiniz şubeden kredinizi kullanabilirsiniz.

OKU  ING Bank Yeni Kredi Başvurusu Kampanyası ile 3 Ay Ertelemeli Kredi Veriyor
Kredi miktarı Vade sayısı Faiz oranı % Aylık ödemesi Toplam ödeme
5000 TL 24 ay 1,71 266 TL 6.385 TL
5000 TL 36 ay 1,71 198 TL 7.130 TL
5000 TL 48 ay 1,71 165 TL 7.921 TL

5.000 TL Kredi Veren Bankalar

Yukarıda yer alan karşılaştırma talbolarındaki rakam ve oranlar ilgili bankaların internet sitesinden hesaplanmıştır. Sizde bankaların resmi sitesi üzerinden tüm hesaplamaları yapabilir ve kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Sizler için  5000 tl kredi  için en uygun faizli ve en masrafsız bankaları hazırladık. Tüm sorularınızı yorum bölümüne yazabilirsiniz. Ek olarak Bsmv, Kkdv ve diğer vergiler de eklendikten sonra kredi masrafınız daha fazla çıkabilmektedir.

Sizlere bu yazımızda 5.000 TL kredi başvurusu yapacağınız bankalar hakkında bilgiler verdik. Bu bankalar haricinde Garanti BBVA, İş Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası gibi bankalardan da 5 bin lira kredi alabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı