Devlet DestekliKredi 303 HaberlerSGK SSK

2000 TL Ödeme Yapılacak. Son Başvuru Günü Belli Oldu.

2000 TL Ödeme Yapılacak. Son Başvuru Günü Belli Oldu.

Devlet tarafından esnaflara sağlanacak maddi desteğe ilişkin detaylar resmi gazetede yayımlandı. Bireylere destek ödemeleri yapılmaya başlanacak. Çok sayıda kişinin kullanabileceği nakit destek ödemeleri ile ilgili detaylar gelmeye başladı.

Devletin esnaflara sağlayacağı maddi destekle ilgili yazılar resmi gazetede yayımlandı. Bireylere nakit destek ödemeleri yapılmaya başlanacak. Resmi gazetede yayınlanan habere göre başvurular önümüzdeki hafta başlayacak. Lokanta, restaurant, cafe gibi birçok esnaf 2000 TL ve 40.000 TL’ye kadar destek alacak.

Verilecek destek sadece bir kez verilecektir. Destek 2000 TL’den başlayıp 40.000 TL’ye kadar çıkacak. Ticaret Bakanlığı bütçesi ile sizlere sunulan bu destek KDV Beyannamesi esas alınarak verilecektir. Koronavirüs salgınının 2. dalgasının ardından işyerleri tekrar kapatıldı. Bu dönemde cirosunu kaybeden esnafa destek olmak üzere nakdi destek yardımı yapılacaktır.

2000 TL Ödeme Yapılacak. Son Başvuru Günü Belli Oldu.
2000 TL Ödeme Yapılacak. Son Başvuru Günü Belli Oldu.

Ciro kaybında nakit desteğinin detayları Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenecek. Ciro kaybı destek başvuruları e-devlet sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvurulardan sonra bir değerlendirme süreci olacaktır. Nakdi destekler değerlendirildikten sonra kişilerin hesaplarına yatırılacaktır. Başvuru yaptıktan sonra Ticaret Bakanlığının resmi internet sitesini takip edebilir ve yayınlandığı günden sonra detaylı bilgi alabilirsiniz.

OKU  Vadeli Mevduat Faizi Yüksek Olan Bankalar Listesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı