Kredi Kartı

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı İptal Etme

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı İptal Etme nasıl olur? Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı İptal Etme işlemleri hakkında bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Ziraat Bankası Bankkart Platinum Kredi Kartı İptal Etme ve Ziraat Bankası Bankkart Gold Kredi Kartı İptal Etme Nasıl Yapılır? Ziraat Bankası bankkart genç iptal etme işlemleri ile ilgili tüm bilgileri sizlere vereceğiz. İşte haberimizdeki detaylar. Eğer bir sorun yaşarsanız aşağıdaki yorumlar kısmında sorununuzu bize bildiriniz.

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı İptal Etme Nasıl Yapılır?

Bankkart, nakit paranın en güvenli hâlidir. Size 365 gün 24 saat nakit taşıma riski olmadan hesabınızdaki paranızı kullanma ve alışveriş yapma imkânı sağlar.Bankamız ATM’lerinden, dilediğinizde hesap bakiye bilginizi öğrenebilir, para çekebilir, hesaplarınız arasında aktarım yapabilir, başka bir hesaba havale yapabilirsiniz.VISA, MasterCard yahut TROY amblemi bulunan ATM’lerden para çekebilirsiniz.Türkiye’de ve tüm dünyada milyonlarca iş yerinde alışveriş yapabilirsiniz. En yakın şubemize hesap ve kimlik bilgilerinizle uğrayın, Bankkart’ın sağladığı kolaylıklardan siz de faydalanın. Bankkart ile anlaşmalı üye iş yerlerimizde taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Peki Ziraat Bankası Bankkart kredi kartı iptal etme nasıl yapılır?

Bazı durumlar da bankalar tüketicilere kendi isteklerinin haricinde da kredi kartları gönderdikleri için tüketiciler bu kredi kartlarını kapatmak isterler yahut çok fazla kredi kartları olmasından dolayı borçlarını azaltmak adına kredi kartı kapatma yada iptal işlemi yapabiliyor. Bunun haricinde kredi kartınız çalındıysa, kaybolduysa ve ya bu şeklinde kötü niyetli bulunduğunu organize ettiğinüz kullanım yapılmaması sebebiyle iptal etmeniz gerekebilir.

Cüzdanınızın yanınızda olmadığını fark ettiğiniz anda yapmanız ihtiyaç duyulan ilk şey telefonunuza sarılıp kredi kartlarınızı iptal ettirmek olmalı. Kart kayıp veya çalıntı ise işlemler çok rahat yürür. Kredi kartının numarasını söylemenize, hatta çoğu zaman da arayanın siz olmasına bile gerek duyulmaz. Bankaların 444 ile başlamış olan numaralarını aramak kafi olur. Mümkünse kendi telefonunuzdan arayın çünkü sisteme kayıtlı olan numaranızdan direk kim olduğunuzu anlayıp hızlı bir şekilde iptal ederler. Bunun haricinde en son ne vakit kullanılmış bulunduğunu da söylüyorlar, böylelikle kayıp olan zaman da herhangi bir işlem yapılmış ise öğrenebiliyorsunuz. Aradığınız alan kişi hizmetleri size yeni bir kart isteyip istemediğinizi de sorar, yeni kart çıkarma işlemini isterseniz o anda yapabilirsiniz.

OKU  Taraftar Kredi Kartı Veren Bankalar

KREDİ KARTI 

Ziraat Bankası Bankkart Gold Kredi Kartı İptal Etme Nasıl Yapılır?

Bankkart Gold ihtiyaçlarınız kapsamında kullanabileceğiniz birçok ek özellikleri bulunuyor. Bunlardan en çok kullanılanlar; harçlık avans, ek kart, taksitli nakit avans ve otomatik ödeme talimatıdır. Bankkart Gold kredi kartınızın ön yüzeyinde kredi kartı numaranızı görebilirsiniz. Yine arka yüzeyinde ise banka kartı numaranızı görmeniz mümkündür. Bu sayede ister alışveriş esnasında isterseniz de ATM işlemlerinde istediğiniz kartı seçerek pratik bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Peki Ziraat Bankası Bankkart Gold kredi kartı iptal etme nasıl yapılır?

Ziraat kart iptali işlemleri için telefon bankacılığını ve banka şubelerini kullanabilirsiniz. Telefondan kart iptali işlemi yapmak için aşağıdaki talimatları uygulayın. Kaybetme, çaldırma ve şüpheli işlem sebebiyle Ziraat kredi kartı iptali yapacaksanız 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralarından birini arayıp “KAYIP ÇALINTI BİLDİRİMİ” için belirtilen sayıyı tuşlayın. Diğer nedenlerden dolayı kartınızı kapattırmak istiyorsanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanıp talebinizi bildirin. Ziraat şubelerine gidip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi sözlü olarak bildirmeniz genellikle yeterli olmaktadır. Ancak bazı şubeler müşteriden kart iptali dilekçesi isteyebilir.

Ziraat Bankası Bankkart Genç Kredi Kartı İptal Etme

Üniversite öğrencileri, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından verilen geri ödemesiz burs ya da geri ödemeli kredilerden faydalandıklarında, her ay belirtilen ücretleri Ziraat Bankası üzerinden teslim almaktadırlar. Ziraat Bankası, ödemelerin yapılması ve diğer ayrıcalıkların sunulabilmesi amacıyla Genç Bank Kart ismi ile bir hizmet sunmaktadır. Alınacak bu kart, hem banka hesabını hem de kredi kartınızı kullanmanızı sağlayacaktır. Yani, tek bir kart üzerinden her ay alacağınız bursunuzu ya da kredinizi çekebilirken, bir yandan da kredi kartı özelliğinden faydalanabileceksiniz.

OKU  Kredi Kartı Asgari Ödeme Tutarı Nedir?

Ziraat Bankası Bankkart Platinum Kredi Kartı İptal Etme

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart Platinum ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM’de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Ziraat Bankası Bankkart Kredi Kartı İptal Etme Nasıl Yapılır?

Ziraat kart iptali işlemleri için telefon bankacılığını ve banka şubelerini kullanabilirsiniz. Telefondan kart iptali işlemi yapmak için aşağıdaki talimatları uygulayın. Tüm kredi kartlarında aynı işlem uygulanır.

Kaybetme, çaldırma ve şüpheli işlem sebebiyle Ziraat kredi kartı iptali yapacaksanız 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralarından birini arayıp “KAYIP ÇALINTI BİLDİRİMİ” için belirtilen sayıyı tuşlayın. Diğer nedenlerden dolayı kartınızı kapattırmak istiyorsanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanıp talebinizi bildirin. Ziraat şubelerine gidip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi sözlü olarak bildirmeniz genellikle yeterli olmaktadır. Ancak bazı şubeler müşteriden kart iptali dilekçesi isteyebilir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı