Kredi

Acil Kredi (Başvuru Yapalım)

Acil Kredi Almak İstiyorum. O Zaman Başvuru Yapalım.Acil kredi veren bankalar hangileridir? Acil kredi başvurusu yapacak olanlar hangi bankaları seçmeleri gerekiyor? Sizlere bu yazımızda acil kredi başvurusu yapacağınız bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Bankalar artık son yıllarda oldukça hızlı işlem yapmaktadırlar. Bu yüzden sizde bu teknolojiden faydalanarak aynı gün içinde bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Yalnız bu kredileri alabilmeniz için bankanın uyguladığı politikalara uygun müşteri olmanız da gerekiyor. Bu sebeple bankalardan kredi alabilmeniz için iyi müşteri olmanız gerekiyor. Aynı gün kredi almak istiyorsanız da bankaların SMS veya internet kredi başvurularını tercih edebilirsiniz. Yakınınızda bir banka şubesi varsa bu bankadan da kimlikle acil kredi alabilirsiniz. Şimdi sizlere bu krediler hakkında bilgiler vereceğiz.

Akbank Acil Kredi Başvurusu

Bu bankadan hemen kredi almak istiyorsanız bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Banka müşterileri internet bankacılığı sistemi olan Akbank direkt uygulamasından istedikleri zaman 50 bin liraya kadar kredi başvurusu yapabilirler. Acil kredi olarak hizmet veren bu sistem ile istediğiniz zaman bankasız, kimliksiz ve evraksız kredi alabilirsiniz. Onaylanan krediniz banka hesabınıza yatacaktır. Akbank müşterilerine özel verilen bu kredi 60 ay vadeye kadar verilmektedir.

ING Acil Kredi Başvurusu

ING üzerinden acil kredi başvurusu için müşterilere iki çeşit kredi kampanyası verilmektedir. Birinci kampanyada mini kredi adında başvurunuzu yapabilirsiniz. 5.000 TL’ye kadar verilen bu kredi 60 ay vadeli olarak alınabilmektedir. Bir diğer kredi kampanyası da ihtiyaç kredisi kampanyasıdır. Bireysel müşteriler için verilen bu kredilerde 40.000 TL’ye kadar onay almanız durumunda aynı gün kredinizi kullanabilirsiniz. Başvurular internet sitesi, banka şubesi, ING ATM’si ve SMS ile yapılmaktadır.

OKU  Ölen Kişinin Kredi Borcu Ne Olur? Kim Öder?

Aktifbank Acil Kredi Başvurusu

Aktifbank üzerinden acil kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin kredi notu düşük olmaları durumunda da istedikleri parayı alabileceklerdir. Kredi başvurusu için SMS veya internet sitesini tercih edebilirsiniz. Aktifbank üzerinden online olarak verilen bu kredilerde başvuru yapar yapmaz paranızı hemen kullanabilirsiniz. Özellikle passolig kartı ve passolig kredi kartı kullanan müşteriler bankaya gitmeden oturdukları yerden kredilerini hesaplarına aktarabilirler. 40.000 TL’ye kadar Aktifbank SMS kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız cep telefonunuzdan mesaj atmanız yeterli olacaktır. “Kredi TCKİMLİK” yazıp 3050’ye mesaj atarsanız kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kredi sonucu mesaj attığınız telefona 3 dakika içinde gelecektir.

Garanti BBVA Acil Kredi Başvurusu

Garanti BBVA isim değişikliği sonrası daha çok internet üzerinden kredi vermeye başlamıştır. Garanti BBVA üzerinden acil kredi başvurusu yaptığınızda aynı gün ihtiyacınız kadar kredi kullanabilirsiniz. Bunun için resmi internet sitesinden veya banka şubesinden kimlikle başvuru yapmanız mümkün. En az 3 aylık sigortası olanlar bu krediyi kullanabilirler.

Vakıfbank Acil Kredi Başvurusu

Vakıfbank çok acil ihtiyaçlarınız için anında kredi kampanyası başlatmıştır. Maaşınızın 15 katına kadar hemen onay alan kredinizi anında kullanabilirsiniz. Bunun için başvuru yapmak istiyorsanız en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz. Banka şubesi haricinde ATM ve İnternet sitesi üzerinden de başvuru yapmanız mümkündür. 100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli acil kredi başvurusunu uygun faizlerle kullanabilirsiniz.

OKU  Evde Oturarak Kredi Başvurusu Yapılan Bankalar hangileridir?

Sizlere bu yazımızda acil kredi alabileceğiniz bankalar hakkında bilgiler verdik. Eğer bir bankadan maaş alıyorsanız ilk olarak o bankadan kredi almayı denemelisiniz. Bu şekilde daha kolay ve uygun faizlerle kredi alırsınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı