BankalarKredi

Peşinatsız Konut Kredisi Veren Bankalar Devam Ediyor

Peşinatsız Konut Kredisi Veren Bankalar Devam Ediyor

Günümüzde herkesin ilk hayali, kafasını koyabileceği bir eve sahip olmaktır. Herkes bir başkasının evinde yaşamak yerine kira ödüyormuş gibi ev sahibi olmak ister. Bu talebi karşılamanın en önemli yolu, peşinatsız bir ipotek kredisidir. Bazı bankalar konut fiyatının% 80’inden kredi verirken, bazı bankalar evin tüm fiyatını karşılayacak bir kredi oranı verebilir. Konut kredisinin tamamını almak için konutun ekspertiz değerini yüksek gösterebilirsiniz.

Peşinatsız konut kredisi almak isteyenler için işte bazı öneriler; Örneğin 100.000 TL’ye ev almak istiyorsanız bankadan ipotek kredisi almak istiyorsunuz. Konut kredisi başvurusunda bulunanlar konut fiyatının% 80’ini bankalardan çekebilirler. Bu oran evin uzman değerinin% 80’i kadardır. Kalan% 20’yi ödeyemezseniz, evi satın alamayabilirsiniz. Peşinatsız ev satın alma yönteminde tüm parayı almak için evin uzman değerini gösterebilirsiniz. Böylece tüm parayı alabileceksiniz. Diğer bir yol da paranın% 20’sini tüketici kredisi olarak çekmek.

Birinci şekilde başarılı olamazsanız ve kalan parayı ödeyemezseniz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Peşinatsız ipotek almanın üçüncü bir yolu da gayrimenkulünüzü ipotek etmektir. İpotekli konut, tapu, arsa veya tarla gibi bir yeriniz varsa peşinat ödemeden ipotek kredisi alabilirsiniz. Bu yollardan hiçbiri talebinizi karşılamıyorsa ve tüketici kredisi alamıyorsanız, bankaya teminat olarak taşınır veya taşınmaz bir mülk gösterebilirsiniz. Bu yol aynı zamanda ihtiyaçlarınızı da karşılayacaktır.

Ön ödemesiz konut sağlayan bankalar arasında, evin% 80’ine kredi veren bankaların oranı, evin tamamına kredi verenlere göre çok daha yüksek. Konutun tamamına kredi veren bankalar% 80 konut kredisi ve% 20 tüketici kredisi sağlıyor.

OKU  Vakıfbank 100 Bin TL Kredi Veriyor. İşte Başvuru Aşamaları

Peşinatsız konut kredisi veren bankalardan ve faiz oranlarından bahsetmek gerekirse; Garanti bankası, Denizbank, Akbank ve QNB Finans bankası var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı