Bankalar

Şekerbank Kartsız Para Çekme ve Yatırma

Şekerbank Kartsız Para Çekme ve Yatırma nasıl olur? Şekerbank ATM kartsız, kartlı para çekme ve para yatırma işlemleri hakkında bilgiler

Şekerbank Kartsız Para Çekme ve Yatırma nasıl olur? Şekerbank ATM kartsız, kartlı para çekme ve para yatırma işlemleri hakkında bilgiler yazımızda bulabilirsiniz.

Ülkemizin kadim bankalarından Şekerbank hem müşterisi olanlara aynı zamanda olmayanlara kartsız para yatırma ve çekme olanağı sağlıyor. Şekerbank ATM’lerinden cebe havale gelen para çekilebilir mi? Şekerbank QR kod ile para çekme uygulamasına sahip mi? Şekerbank ATM’lerinden gerçekleştirebileceğiniz kartsız para yatırma ve çekme işlemlerine dair gerekli olan tüm bilgileri yazımızda sizin için derledik.

Şekerbank Kartsız Para Yatırma

Şekerbank’taki kendi hesabınıza ya da bir başkasının Şekerbank’taki hesabına banka kartına ihtiyaç duymadan para yatırabilmeniz mümkün. Sizin için kartsız olarak Şekerbank ATM’lerinden para yatırma işleminin adımlarını sıraladık.

  • Kartsız para yatırma işlemi için öncelikle bir Şekerbank ATM’sine gitmelisiniz. Ortak ATM’ler üzerinden Şekerbank’taki bir hesaba para yatıramazsınız. En yakın Şekerbank ATM’si için https://www.sekerbank.com.tr/enyakinsekerbank linkine tıklayabilirsiniz.
  • ATM’nin klavyesindeki “Giriş” tuşuna basın ve kartsız işlem menüsüne girin.
  • “Para Yatırma” başlığını seçin ve ilerleyin.
  • T.C. kimlik numaranız ve telefon numaranızı girin.
  • İlerlediğinizde karşınıza çıkan ekrandan hesap numarası, IBAN veya kart numarası ile mi para yatırma işlemi yapacağınızı seçin.
  • Seçtiğiniz yönteme ait bilgileri girin ve ilerleyin.
  • Paranızı ATM’nin para yatırma haznesine yerleştirin.
  • ATM’nin sayma işlemi sonucu ekranda belirttiği tutar ile yatırmak istediğiniz tutar eşleşiyorsa işleminizi onaylayın ve kartsız para yatırmayı tamamlayın.

Şekerbank Kartsız Para Çekme

Şekerbank, “Hesaptan Cebe” adlı uygulama ile cebe havale olarak gönderilen paranın ATM’lerinden kartsız olarak çekilmesine olanak sağlıyor. Şekerbank resmi internet sitesinde, Şekerbank ATM’lerinden QR kod ile para yatırma ya da çekme yapılabildiğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Şekerbank cebe havale işleminde ise alıcının Şekerbank müşterisi olmak gibi bir zorunluluğu olmamasına karşın gönderim yapacak kişinin kesinlikle Şekerbank müşterisi olması gerekiyor. Gönderici ATM’den, internet bankacılığı veya mobil bankacılık uygulamasından alıcının T.C. kimlik numarası ve telefon numarasını girerek istediği miktarda parayı “Hesaptan Cebe” uygulaması ile gönderebiliyor. Gönderilecek para tutarında 500 TL limit bulunuyor ve bu işlem günde en fazla 2 kez yapılabiliyor. Eğer size bu uygulama ile para geldi ise aşağıdaki adımları takip ederek paranızı bir Şekerbank ATM’sinden kartsız olarak çekebilirsiniz.

OKU  Fibabanka Ev Hanımlarına Özel 20.000 TL Kredi Verecek!
  • Bir Şekerbank ATM’sine gidin ve “Giriş” tuşuna basarak kartsız işlem menüsüne giriş yapın.
  • “Para Çekme” başlığını seçtikten sonra “Hesaptan Cebe” başlığı altında devam edin.
  • T.C. kimlik numaranızı, alıcının telefon numarasını, kendi telefon numaranızı, gönderilen tutarı, cep telefonunuza kısa mesaj ile gelen şifreyi ilgili alanlara girin.
  • Girdiğiniz bilgiler doğru ise işleminizi onaylayın ve kartsız olarak cebinize havale edilen parayı çekin.

Şekerbank ATM-Bankamatiklerinden QR-Kartsız Para Çekme, Para Yatırma, TL Yükleme İşlemleri

Acil nakit ihtiyacınız var ve Şekerbank bankamatik kartınız yada kredi kartınız yanınızda yok. İşin kötüsü Şekerbank şubeleri de mesai saatleri haricinde. Şekerbank bankamatiğinden (ATM, Paramatik) kartsız para çekme işlemi iyi mi yapılır? Cep Telefonu ile para çekme işlemi iyi mi yapılır?

Şekerbank bankamatiklerinden (atm) kartınız yanınızda olmadan para çekmek için bankamatik ekranındaki “Kartsız İşlem-GİRİŞ” Seçeneğini seçmelisiniz. Ardından size gerçekleştirmek istediğiniz işlemi soracaktır. Para Çekme, Para Yatırma, Havale Talimatı, Eft Talimatı, Borç Ödeme, Fatura Ödeme, Hattınıza TL yükleme, Şans oyunları (iddaa) ödemeleri, MTV ödemeleri, Tüketici kredisi başvurusu vb.

Şekerbank bankamatiğinde Kartsız işlem Menüsüne Tıklayarak sizden istenen Kart Numarası, Müşteri Numarası veya TC kimlik numarası seçeneklerinden birini girerek istediğiniz işleme başlayabilirsiniz. Bu esnada bankada kayıtlı olan telefon numaranızın hattı takılı cep telefonunuz mutlaka yanınızda olması gerekmektedir.  Böylelikle Şekerbank ATM’lerinden kartsız işlem olarak

  • Şekerbank bankamatiklerinden (ATM) kredi kartı borcunuzu kolayca ödeyebilirsiniz
  • IBAN, Hesap Numarası veya Banka Kartı Numarası Girerek veya QR Kodu ile Vadesiz Mevduat Hesabına Para Yatırma işlemi yapabilirsiniz. (İlgili hesabın şube kodu ve hesap numarası bilgilerini veya Bankamatik kartı numarasını girmeniz yeterlidir.)
  • IBAN ile EFT ve Başka Banka Kart Borcu Ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  (Gönderen T.C. Kimlik Numarası, doğum tarihi ve cep telefon numarası) (Alıcı T.C. Kimlik Numarası, cep telefonu numarası, IBAN ya da kredi kartı ödemeleri için kart numarası)
  • Fatura Ödemelerinizi Gerçekleştirebilirsiniz.
  • Şekerbank müşterisi olsanız da olmasanız da Şekerbank Paramatik’lerden Turkcell, Avea, Türk Telekom ve Vodafone hattınıza TL yükleme yapabilirsiniz.
OKU  ING Bank İle 1400 TL Taksitle İstediğiniz Arabayı Alabilirsiniz!
Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı